Εγκαταστάσεις

H εταιρεία «ΔΟΜΗ» Αφοί Γρηγορίου Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 από τους αδερφούς Γρηγορίου ως εταιρεία κατασκευής επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων.

Με κύρια χαρακτηριστικά την τεχνογνωσία και την υποστήριξη των προϊόντων της αναπτύχθηκε ραγδαία μεταφέροντας την έδρα της από την Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Νέας Σάντας στο Κιλκίς με 7.000 τ.μ. έκταση. Η εταιρεία, το 1996 δημιούργησε ένα δεύτερο κτίριο παραγωγής με σύγχρονο εξοπλισμό και αυτοματοποιημένες μονάδες. Η αύξηση των πωλήσεων όπως και οι ανάγκες για μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης Ά υλών και εμπορευμάτων οδήγησαν στην προσθήκη τρίτης μονάδας παραγωγής και αργότερα της τέταρτης και τελικής με 16.000 τ.μ..

Πλέον υπήρχε προσωπικό ξυλουργείο και τμήμα επεξεργασίας γυαλιού. Σύντομα απέκτησε σχεδιαστήριο και προσωπικό διακοσμητή, δίνοντας την δυνατότητα στον πελάτη να έχει στα χέρια του την τελική εικόνα του καταστήματος του, με φωτορεαλιστικό σχέδιο και μοντέρνα διακόσμηση, πριν ακόμα δημιουργηθεί . Αυτό την καταξίωσε ως πανελλήνια ηγέτιδα δύναμη στο χώρο, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο διανομής μέσω αντιπροσώπων σε όλους τους ελληνικούς νομούς έως το 2001, συντηρώντας το μέχρι και σήμερα.